MOAK Aromatico Jazz | Nespresso - E-HORECA

MOAK Aromatico Jazz | Nespresso

240 ден

Нема на залиха

MOAK Aromatico Jazz | Nespresso
752099
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.