Lavazza ¡Tierra! Bio Organic | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic | A Modo Mio

336 ден

Од Централна и Јужна Америка, органски одгледувана Арабика. Слатко кафе со ароматични ноти на овошје и бисквити. Темното печено со пријатен вкус на чоколадо. Органско.
Број на капсули:  12 
Интензитет:   7

Нема на залиха

Lavazza ¡Tierra! Bio Organic | A Modo Mio
751114 , Бренд: