Lavazza Qualita Oro 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Qualita Oro 16 | A Modo Mio

416 ден

Уникатна комбинација од најдобрите зрна Арабика од Централна и Јужна Америка, стручно избрани и печени до совршенство. Совршена симфонија со уникатен вкус од 1956 година. 100% Арабика.
Број на капсули:  16
Интензитет:   8

Нема на залиха

Lavazza Qualita Oro 16 | A Modo Mio
752015 , Бренд: