Lavazza Soave 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Soave 16 | A Modo Mio

336 ден

Печење што открива мека мешавина на еспресо, со сладок и лесен вкус.
Број на капсули:  16 
Интензитет: 

Нема на залиха

Lavazza Soave 16 | A Modo Mio
751636 , Бренд: