illy ESE Coffee Machine White - E-HORECA

illy ESE Coffee Machine White

Original price was: 10.000 ден.Current price is: 8.990 ден.

illy ESE машина за кафе создадена за употреба на E.S.E. хартиени патрони. Користењето на кафематот е лесно и интуитивно. Со компактна големина и практичен за користење.

Карактеристики

  • Резервоар за вода со капацитет од 1 литар
  • Гаранција 1 година
  • E.S.E хартиени патрони
  • Должина на кабел: 1 метар
  • 220 Volt.
  • Боја: Бела
  • Ширина: 11 см
  • Должина: 32 см
  • Висина: 26 см
  • Тежина: 3,4 кг

На залиха

illy ESE Coffee Machine White