Lavazza Qualita Rossa 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Qualita Rossa 16 | A Modo Mio

336 ден

Мешавина на природна бразилска Арабика и Робуста, целосено изразен вкус, избалансиран и полноправен. Црвена италијанска страст.
Број на капсули:  16
Интензитет:  10

Нема на залиха

Lavazza Qualita Rossa 16 | A Modo Mio
751047 , Бренд: