Lavazza Intenso 16 | A Modo Mio - E-HORECA

Lavazza Intenso 16 | A Modo Mio

336 ден

Од Централна и Јужна Америка Арабика и Азиска и Африканска Робуста мирисот и вкусот на ова еспресо е силен, со полн телесен вкус и силен интензитет.
Број на капсули:  16
Интензитет:  13

Нема на залиха

Lavazza Intenso 16 | A Modo Mio
751046 , Бренд: