Starbucks Decaf Espresso Roast | Nespresso - E-HORECA

Starbucks Decaf Espresso Roast | Nespresso

350 ден

Број на капсули:  10 

Интензитет: 11

 

Декофеинско еспресо.
Секој пијалок од еспресо што ние го создадовме за вас започнав овде. Потрагата започна во 1975 година со потрага по совршено печено зрно кафе, завршувајќи по неколку месеци по интензивно експериментирање и подоцна резултат на целиот труд е кафето Espresso Roast. Со ноти на карамела.
 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден

Во залиха

Starbucks Decaf Espresso Roast | Nespresso