Starbucks Caffe Latte | Dolce Gusto - E-HORECA

Starbucks Caffe Latte | Dolce Gusto

395 ден

Уживајте во богато кафе во комбинација со кремасто млеко, во само 1 капсула.
Број на капсули:  12

Нема на залиха

Starbucks Caffe Latte | Dolce Gusto