Starbucks Colombia | Dolce Gusto - E-HORECA

Starbucks Colombia | Dolce Gusto

420,00 ден

Број на капсули:  12 

Интензитет:  7 

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Starbucks Colombia | Dolce Gusto