Starbucks Veranda Blend | Dolce Gusto - E-HORECA

Starbucks Veranda Blend | Dolce Gusto

395 ден

Лесно печено кафе – нежно, меко, со ноти на какао.
Број на капсули:  12  

Интензитет:  6 

Нема на залиха

Starbucks Veranda Blend | Dolce Gusto
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.