Lavazza Deciso | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Deciso | Nespresso

220,00 ден

Еспресо Децисио е роден во комбинација на бразилски и Југоисточно Азиски зрна, меко и полно тело на бразилско кафе со ориентални ноти на какао и дрво за мешавина од интензивни и кадифени вкусови.  Капсули Компатибилни со Nespresso® Original * машините за домашна употреба.

Број на капсули:  10 
Интензитет: 10

 

ПОДАРОК СЕТ ФИЛЏАНИ на нарачки на капсули +3000 ден

Во залиха

Lavazza Deciso | Nespresso