Lavazza Ristretto | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Ristretto | Nespresso

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Арабика од Централна и Јужна Америка во комбинација со Робуста од Југоисточна Азија ја прават оваа мешавина да има содржајна текстура.  Особено темно печење со кратко време за приготвување, типично за италијанската ристрето традиција, ја истакнува неговата рамнотежа и вкусови, извлекувајќи ги само најдобрите ното за време на процесот на подготовка.

Интензитет:

Не е на залиха

Lavazza Ristretto | Nespresso