Lavazza Avvolgente | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Avvolgente | Nespresso

220,00 ден

Број на капсули:  10 

Целосниот вкус на зрната од централно-јужноамериканско потекло во мешавина со софистицираниот ароматичен вкус на Арабика кафе зрна од Африка за да се создаде мешавина со кадифено и полно тело.  Темното печење и допирот на робуста во регионите на Југоисточна Азија даваат ароматичен баланс што открива скапоцени навестувања на какао и зачинети нијанси.  Капсули Компатибилни со Nespresso® Original * машините за домашна употреба.

Интензитет:

Не е на залиха

Lavazza Avvolgente | Nespresso