Lavazza Vigoroso | Nespresso - E-HORECA

Lavazza Vigoroso | Nespresso

220,00 ден

Број на капсули:  10 
Од Бразилска Арабика и чиста Робуста печена на високи температури доаѓа мешавина од одличен карактер и природна сила на интензивно и кремасто кафе со долготраен вкус на карамела. Капсули Компатибилни со Nespresso® Original * машините за домашна употреба.

Интензитет:

Во залиха

Lavazza Vigoroso | Nespresso