Wega Pegaso Opaque 2 Groups Automatic - E-HORECA

Wega Pegaso Opaque 2 Groups Automatic

235.030 ден

Димензии: 740 х 555 х 515 мм
Напон / W: 230-400V / 3700W
Група: 2
Бојлер: 10,5lt
Тежина: 62 кг
4 програмабилни дози по група
2 стимери и автоматски излез за топла вода
Вграден мотор и пумпа

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Pegaso Opaque 2 Groups Automatic
751393 Бренд: