Wega IO 1 Group PV - E-HORECA

Wega IO 1 Group PV

185.550 ден

Програмабилно – Може да се програмира со четири дози по единица.
Автоматски – Автоматски контролери
ЛЕД светла – LED-светла на работната површина

Групи: 1 група
Бојлер: 2,5 литри
Напон (V): 120 * / 230-240
Моќност: 2700 W
Тежина: 38 кг
Димензии: 390x525x511 mm

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega IO 1 Group PV
751390 Бренд: