La Spaziale S1 Dream - E-HORECA

La Spaziale S1 Dream

147.203 ден

Електронска машина за кафе од една група.

Главни карактеристики:

• Графички дисплеј 128 X 64 пиксели.
• Tачпад.
• Поставување на пропорционална доза.
• Дисплеј базиран на повеќе јазици.
• Електрично греење.
• Електронска регулација на температурата за испорака на кафе.
• Електронска контрола на температурата на бојлерот за топла вода и испорака на пареа.
• Вграден безбедносен термостат.
• Автоматско полнење на бојлерот.
• Вградена вибрациона пумпа.
• Бојлер од 2,5 литри за топла вода и испорака на пареа.
• Бојлер од 1,2 литри за достава на кафе.
• 1 излез за топла вода со 2 програмабилни селекции (полуавтоматски или автоматски)
• 1 стимер.
• Напојување: 230/110 V – 50/60 Hz.
• Апсорпција на електрична енергија: 1250 W елемент за греење на бојлерот / 800 W група за греење.
• Можност за исклучување на функцијата за греење на бојлерот.
• Економична функција (максимална апсорпција 1250 W).
• Аларми за дијагностицирање грешки.
• Можност за поставување 4 различни кориснички профили.
• Функција за автоматско исклучување.
• Групно осветлување.
• Групи за испорака циклус на перење.
• Контрола на степенот на мелење со сигнал за грубо или фино мелење.
• Сигнал за премногу фино мелење.
• Тајмер за автоматско вклучување.
• Бројач на дози на кафе.
• Функција EGS (електронски систем за заземјување).
• Тежина 28 кг
• Дијаметар на филтерот 53мм

 

СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

A. Два држачи за филтри
Б. Едниот излив за едно кафе
В. Едниот излив за две кафиња
D. 2 комплети филтри
Е. 1 комплет сита
F. 1 клуч за отстранување на ситото
G. 1 четка
H. 1 рачен менувач на кафе
I. Еден дозер за кафе
L. Sd читач на картички
М.Флексибилни водоводни цевки кои се спротивставуваат на висок притисок

24 месеци гаранција.

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale S1 Dream