SAB Nobel Automatic 1 Group - E-HORECA

SAB Nobel Automatic 1 Group

92.775 ден

‘- капацитет на резервоарот 3,0 л
– може и на резервоар и на водовод
– бакарен бојлер
– аларм за недостаток на вода
– систем за размена на топлина со пумпа за вибрации
– капацитет на бојлерот: 2,5 l
– 1 стимер
– тело од не’рѓосувачки челик
– димензии: 300/400/430 мм
– Тежина: 27 кг
– Напон: (V) 220
– Моќност: (W) 1400

 

12 месеци гаранција.
Рок на достава: 2-3 недели.

SAB Nobel Automatic 1 Group
751402 Бренд: