Wega Pegaso Opaque 3 Groups Manual - E-HORECA

Wega Pegaso Opaque 3 Groups Manual

265.950 ден

Димензии: 980 x 555 x 515 mm
Напон / W: 230-400V / 5300W
Група: 3
Бојлер: 17lt
Тежина: 82 кг
Управувани со електромеханички копчиња за притисок
2 стимери и единствен излез за топла вода
Автоматско ниво на вода
Вграден мотор и пумпа

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Pegaso Opaque 3 Groups Manual
751394 Бренд: