Wega Pegaso Opaque 1 Group Automatic - E-HORECA

Wega Pegaso Opaque 1 Group Automatic

191.700 ден

Димензии: 530x555x515 mm
Напон / W: 230-400V / 2900W
Група: 1
Бојлер: 5 lt
Тежина: 48 кг
4 програмабилни дози по група
Вграден мотор и пумпа

 

Рок на достава: 2-3 недели.

Wega Pegaso Opaque 1 Group Automatic
751391 Бренд: