La Spaziale S1 Rossini Dosata Red - E-HORECA

La Spaziale S1 Rossini Dosata Red

98.400 ден

Полуавтоматска машина за кафе од 1 група со автоматско поставување на дозата.

Главни карактеристики:
• Електрично греење
• Електронска регулација на температурата за групата за испорака на кафе
• Вграден безбедносен термостат
• Индикатор за предупредување за ниско ниво на вода во резервоарот
• Температурата означена со LED дисплеј
• Автоматски циклус за испорака на пареа
• Полуавтоматско доставување топла вода.
• Вградена вибрирачка пумпа
• Бојлер 0,45 литри за достава на кафе
• 1 излез за топла вода и 1 стимер за пареа
• Напојување и апсорпција на машината: 230/110 V – 50/60 Hz – 1250 W
• Аларми за дијагностицирање грешки
• Внатрешен резервоар за вода од 3 литри
• Тежина 22 кг
• Дијаметар на филтерот 53мм

 

СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:
• 1 рачка за 2 кафиња
• 1 комплет филтри
• 1 комплет сито
• 1 алатка за отстранување на сито
• 1 дозерка за кафе
• 1 рачен тампер на кафе
• 1 четка

24 месеци гаранција.

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale S1 Rossini Dosata Red