La Spaziale S1 Armonia - E-HORECA

La Spaziale S1 Armonia

142.255 ден

Електронска машина за кафе со две групи со автоматско управување.

Главни карактеристики:

• Поставување на пропорционална доза
• Прилагодување за мелено кафе, хартиени патрони или капсули, според барање.
• Независна регулација на температурата за секоја група на испорака контролирана од термостат
• Електронска контрола на температурата на бојлерот за испорака на пареа
• Вградени безбедносни термостати
• Индикатор за предупредување за недостаток на вода во резервоарот
• Вградена вибрирачка пумпа за секоја група за испорака
• Функција за деактивирање на греењето на бојлерот (заштеда на енергија)
• Аларм за дијагностицирање грешки
• Бојлер 0,45 литри за испорака на кафе за секоја група за испорака
• Бојлер од 1,2 литри за испорака на пареа
• Внатрешен резервоар од 3 литри со вграден омекнувач за вода
• Осветлување на решетката за чаши
• 1 стимер
• Напојување: 230V – 50 / 60Hz
• Апсорпција на машината: 1200W греен елемент на бојлерот / 800 + 800 W групи за испорака греење
• Тежина 33 кг
• Дијаметар на филтерот 53мм

24 месеци гаранција.

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale S1 Armonia