Krups Espresso Automatic EA8178 - E-HORECA

Krups Espresso Automatic EA8178

36.900 ден

Автоматска кафе машина EA8178 од Krups со моќност од 1.450 W и интегрирана мелница.  Со само еден допир се поставува саканата количина на свежо мелено кафе. Не е потрбно темелно чистење на кафематот секој пат по употреба, бидејќи има отстранлив сад за остатоци од кафе што можете да го испразните и исчистите секогаш кога е полн. Нуди можност за подготовка на вкупно 19 пијалоци – еспресо, макијато, чај, итн. Благодарение на технологијата QuattroForce, овој кафемат нуди совршена екстракција, за секогаш да го вкусите најдоброто!

Моќност: 1450 W
Капацитет на резервоар за вода: 1,7 lt
Притисок: 15 bar
Гаранција: 1 година

На залиха

Krups Espresso Automatic EA8178