La Spaziale Mini On Demand Coffee Grinder - E-HORECA

La Spaziale Mini On Demand Coffee Grinder

30.925 ден

• Сечила: ø 58 mm
• Уред за броење на дози
• Мотор: 1400 вртежи во минута
• Капацитет на сад за зрно 0,6 кг
• Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
• Напојување 230 V – 50/60 Hz – 250 W
• Тежина: 9 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Mini On Demand Coffee Grinder
751408