La Spaziale Astro 12 On Demand - E-HORECA

La Spaziale Astro 12 On Demand

79.786 ден

• Сечила ø 75 mm
• Уред за броење на дози
• Мотор: 1400 вртежи во минута
• Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
• Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
• Тежина: 8,5 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Astro 12 On Demand
751415