La Spaziale Top On Demand - E-HORECA

La Spaziale Top On Demand

52.572 ден

• Сечила ø 58 mm
• Уред за броење на дози
• Мотор: 1400 вртежи ви минута
• Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
• Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
• Тежина: 8,5 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Top On Demand
751414