La Spaziale Astro 8 Coffee Grinder - E-HORECA

La Spaziale Astro 8 Coffee Grinder

52.572 ден

• Сечила ø 65 mm
• Мотор: 900 вртежи / мин.
• Телескопски преса
• Уред за броење на дози
• Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
• Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
• Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 300 W
• Тежина: 11,6 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Astro 8 Coffee Grinder
751411