La Spaziale Astro 8A 75 Coffee Grinder - E-HORECA

La Spaziale Astro 8A 75 Coffee Grinder

74.220 ден

• Прилагодување на мелењето
• Сечила ø 75 mm
• Мотор: 900 вртежи во минута.
• Телескопски преса
• Уред за броење на дози
• Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
• Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
• Електронско самонивелирање
• Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 600 W
• Тежина: 15,5 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Astro 8A 75 Coffee Grinder
751412