La Spaziale Top Manual - E-HORECA

La Spaziale Top Manual

34.017 ден

• Сечила ø 58 mm
• Уред за броење на дози
• Мотор: 1400 вртежи во минута
• Капацитет на сад за зрно: 0,6 кг
• Капацитет на сад за дозирање: 0,2 кг
• Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 250 W
• Тежина: 9 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Top Manual
751413