Wega 5.8 Instant - E-HORECA

Wega 5.8 Instant

40.200 ден

Дијаметар на дискови за мелење: 58мм
Напон: 220/230/240
Моќност: 220W
Брзина на мелење: 1600 (220V), 1.400 (230-240V) 1.640 (110V)
Капацитет на сад за зрно: 800гр
Димензии : 165x 495 x 305 mm
Тежина: 5,5 кг

 

Рок на достава: 2-3 недели.

751409 Бренд: