La Spaziale Astro 12 Automatic Ed. Coffee Grinder - E-HORECA

La Spaziale Astro 12 Automatic Ed. Coffee Grinder

49.480 ден

• Сечила ø 65 mm
• Мотор: 1400 вртежи во минута
• Телескопски преса
• Уред за броење на дози
• Капацитет на сад за зрно: 1,6 кг
• Капацитет на сад за дозирање: 0,3 кг
• Напојување: 110/230 V – 50/60 Hz – 340 W
• Тежина: 11,6 кг

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale Astro 12 Automatic Ed. Coffee Grinder
751410