La Spaziale S2 Spazio EK Automatic - E-HORECA

La Spaziale S2 Spazio EK Automatic

197.920 ден

La Spaziale S2 SPAZIO EK Automatic е електронска машина за кафе со 2 групи со автоматско поставување на дозата.

Главни карактеристики:

• Вградена волуметриска пумпа
• Електричен систем за греење
• 5-литарски бојлер
• Манометар за контрола на притисокот на бојлерот и пумпата
• 1 излез за топла вода / 2 стимери за пареа
• Безбеден термостат на грејниот елемент на бојлерот
• Автоматско полнење на бојлерот
• Контрола на аларми за дефект
• Тело од не’рѓосувачки челик
• Апсорпција на моќност 3000W
• Тежина 57 кг
• Дијаметар на филтерот 53мм

СТАНДАРДНА ОПРЕМА НА МАШИНАТА:

A. 1 комплет држачи за филтри со релативни изливи
B. 1 комплетен комплет црева за приклучување на водоводна мрежа
C. 2 комплети филтри
D. 1 комплет сита
E. 1 клуч за отстранување на ситото
F. 1 четка
G. 1 слепо сито
H. 1 рачен менувач на кафе

24 месеци гаранција.

Рок на достава: 2-3 недели.

La Spaziale S2 Spazio EK Automatic