Dolcevita Decaffeinato | ESE - E-HORECA

Dolcevita Decaffeinato | ESE

990 ден

Прекрасна мешавина составена од кафе Арабика и Робуста.

Број на капсули:  100  
Интензитет:   5 

На залиха

Dolcevita Decaffeinato | ESE