NeroNobile Decaffeinato | ESE - E-HORECA

NeroNobile Decaffeinato | ESE

990 ден

На залиха

NeroNobile Decaffeinato | ESE
752064 ,
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.