Dolcevita Gran Crema | ESE - E-HORECA

Dolcevita Gran Crema | ESE

990 ден

Мешавина од избрани кафиња од најдобрите африкански, азиски и централно-американски култури, карактеризирана со одлично тело засилено со бавно и темно печење.

Печење
Кафињата Робуста и Арабика кои ја сочинуваат смесата се печат одделно со различни степени на готвење за да се изнесат карактеристиките на одделните сорти.

Арома
Мешавина инспирирана од неаполската традиција. Препорачливо е да се пие во мала чаша за да дојде до израз неговата јачина и слаб вкус на дрво, придружено со ноти на чоколадо.
10% Арабика – 90% Робуста

Број на капсули:  100  
Интензитет:   9 

Нема на залиха

Dolcevita Gran Crema | ESE