ILLY Classico | ESE - E-HORECA

ILLY Classico | ESE

432 ден

Број на хартиени патрони:  18

 

ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули/патрони +3000 ден
ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули/патрони +5000 ден

Во залиха

ILLY Classico | ESE