La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Yellow - E-HORECA

La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Yellow

309.250 ден

La Marzocco ја редизајнираше комерцијалната машина за еспресо Linea Classic и ја приспособи за домашни баристи. Со својата масивно јака пареа, одлична стабилност на температурата и класичен минимален дизајн. Linea Mini од La Marzocco е прогласена за најдобра домашна/канцелариска еспресо машина во светот. Со апликацијата La Marzocco Home App, машина ви овозможува пред-инфузија и прилагодено време на вклучување / исклучување, плус многу повеќе!
– ЕЕ рачка на управување
– Интегрирана група за подготовка (слична изведба како комерцијалната подготовка, но многу покомпактна)
– Индикаторните светла обезбедуваат повратни информации за статусот на машината
– Програмирана една секунда пред-инфузија
– Аналоген интерфејс
– Bluetooth-врската овозможува далечински пристап до вклучување / исклучување на вашата машина, сопствени распореди за вклучување / исклучување, статус и контрола на температурата на бојлерот, пред-инфузија и статистика на машината
– Бојлер за пијалак: Не’рѓосувачки челик, .17L
– Парен бојлер: Не’рѓосувачки челик, 3.5L
– Резервоар: 2L
– ETL / NSF сертифициран за комерцијална употреба

12 месеци гаранција.
Рок на достава: 2-3 недели.

La Marzocco Linea Mini Espresso Machine Yellow
751386 Бренд: