Средство за чистење кафемат - E-HORECA

Средство за чистење кафемат

Филтри на Продуктите

Прикажан е еден резултат

View :
 • Средство за чистење кафемат

  Nespresso Descaling Kit

  720 ден

  Сет од 2 комплети за отстранување бигор за сите кафемати. Средството за отстранување бигор нежно го елиминира бигорот што се наталожува во вашата машина и ви овозможува вашето искуство со дегустација да е совршено како првиот ден. За целосни информации за отстранување бигор, ве молиме погледнете го упатството за употреба на вашата машина.

  *Напомена
  • Никогаш не користете оцет бидејќи може да ја оштети вашата машина.
  • Никогаш не го полнете резервоарот за вода за време на процесот на бигор.
  • Не голтајте.
  • По отстранување бигор: исчистете го апаратот со влажна крпа.