Nespresso Descaling Kit - E-HORECA

Nespresso Descaling Kit

720 ден

Сет од 2 комплети за отстранување бигор за сите кафемати. Средството за отстранување бигор нежно го елиминира бигорот што се наталожува во вашата машина и ви овозможува вашето искуство со дегустација да е совршено како првиот ден. За целосни информации за отстранување бигор, ве молиме погледнете го упатството за употреба на вашата машина.

*Напомена
• Никогаш не користете оцет бидејќи може да ја оштети вашата машина.
• Никогаш не го полнете резервоарот за вода за време на процесот на бигор.
• Не голтајте.
• По отстранување бигор: исчистете го апаратот со влажна крпа.

На залиха

Nespresso Descaling Kit
751615