Lavazza A Modo Mio Tiny Black - E-HORECA

Lavazza A Modo Mio Tiny Black

3.999 ден

Моќност: 1450 W
Компатибилност со капсули: A Modo Mio
Капацитет lt: 0,75 lt
Боја: Црна

Должина: 18,7 см
Длабочина: 32,1 см
Висина: 31 см

На залиха

Lavazza A Modo Mio Tiny Black
752149