Lavazza A Modo Mio Tiny White - E-HORECA

Lavazza A Modo Mio Tiny White

4.590 ден

Моќност: 1450 W
Компатибилност со капсули: A Modo Mio
Капацитет lt: 0,75 lt
Боја: Бела

Должина: 18,7 см
Длабочина: 32,1 см
Висина: 31 см

На залиха

Lavazza A Modo Mio Tiny White
752150
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.