NESCAFÉ Krups Dolce Gusto Mini Me - E-HORECA

NESCAFÉ Krups Dolce Gusto Mini Me

5.490 ден

  • Моќност (Watt): 1.600 W
  • Притисок: 15 bar
  • Систем на капсули: Dolce Gusto
  • Сад за вода што се одвојува

Нема на залиха

NESCAFÉ Krups Dolce Gusto Mini Me
751467 Бренд: