TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр. - E-HORECA

TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр.

480 ден

Ø 0.8 cm x 21 cm

На залиха

TESSERA® Хартиени Сламки FSC® 0.8 cm x 21 cm Црни Прави 500 бр.
752126 Бренд:
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.