50 капсули - E-HORECA

50 капсули

Филтри на Продуктите

Showing all 3 results

 • 1.100,00 ден

  Lavazza Cremoso | Lavazza Espresso Point

  Број на капсули:  50 
  Интензитет:  5 

   

  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден
 • 950,00 ден

  Lavazza Bourbon Equilibrato | Lavazza Espresso Point

  Број на капсули:  50 
  Интензитет: 8

   

  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден
 • 950,00 ден

  Lavazza Bourbon Intenso | Lavazza Espresso Point

  Број на капсули:  50 
  Интензитет: 10

   

  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x6) на нарачки на капсули +3000 ден
  ПОДАРОК СЕТ ЧАШИ 0.25l (x12) на нарачки на капсули +5000 ден