Пластични Капачки за Чаши – 118ml (4oz) 100 бр. - E-HORECA

Пластични Капачки за Чаши – 118ml (4oz) 100 бр.

150 ден

На залиха

Пластични Капачки за Чаши – 118ml (4oz) 100 бр.
752121
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.