Пластични Капачки со Отвор 8mm 90mm (12-16oz) 80 бр. - E-HORECA

Пластични Капачки со Отвор 8mm 90mm (12-16oz) 80 бр.

100 ден

На залиха

Пластични Капачки со Отвор 8mm 90mm (12-16oz) 80 бр.
752139
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.