Стомаклија 0,100L - E-HORECA

Стомаклија 0,100L

86 ден

(цената е изразена во единица број)
Пакување 25/0,100L
Состав: Ракија од слива и мешавина од лековити билки
Произвoдител : Milan Toplica doo Србија

Количина (единица број) Цена
0 – 5  86 ден
6 – 12  84 ден
13 – 60  82 ден
60 + 80 ден

Во залиха

Опис Опсег Попуст
Stomaklija 0.100L 6 - 12 2.3 %
Stomaklija 0.100L 13 - 60 4.7 %
Stomaklija 0.100L 61 - 999 7.2 %
Стомаклија 0,100L
Бренд: