Тентура Ликер - E-HORECA

Тентура Ликер

575 ден

Тентура е традиционален ликер на Патра повеќе од еден век.
Ги комбинира аромите на каранфил, цимет и морско оревче со екстракти од познатото слатко црвено вино на Маврадафи. Тој е совршен како дигестив по оброкот, како додаток во коктели или за шотови.
(цената е изразена во единица број)
Производител : Pilavas S.A Distillery Грција

На залиха

Тентура Ликер
750026 Бренд: