Хартиени Чаши Бели 354ml (12oz) 90mm 50 бр. - E-HORECA

Хартиени Чаши Бели 354ml (12oz) 90mm 50 бр.

220 ден

На залиха

Хартиени Чаши Бели 354ml (12oz) 90mm 50 бр.
752137
NeroNobile 3 во 1

Nespresso Essenza Mini

СУПЕР АКЦИЈА! Елегантна, мала и ултра компактната кафе машина за бескрајно уживање во светот на кафињата од Nespresso.